Over ons.

 

Dinant Fase

Mijn naam is Dinant Fase jr. Ik ben opgegroeid tussen de auto’s. Niet vreemd dat dit ook mijn passie is geworden. Tijdens mijn opleiding tot eerste autotechnicus ben ik stage gaan lopen bij verschillende autobedrijven waaronder het bedrijf van mijn vader. Na het behalen van mijn diploma ben ik als autotechnicus begonnen met werken in Alphen aan den Rijn. Ik heb ervaring met verschillende automerken maar Saab is het merk waarin ik mij het meest gespecialiseerd heb. 12 jaar ben ik werkzaam geweest bij mijn vader en nu is het tijd om samen met mijn vriendin een nieuwe uitdaging te beginnen. Bij de opening van mijn vaders bedrijf is de passie voor Saab begonnen.

De speciale band met Saab.
Als klein jongetje verbleef ik koopavonden lang tussen de Saabs en droomde ik van het sleutelen aan deze mooie auto’s. Het grootste feest was daarna samen met mijn vader in de Saab terug naar huis rijden. Wat mij aantrekt in het merk is het onderscheidende uiterlijk, de ongelofelijk krachtige motoren en het geweldige comfort. Ook de Saab rijder zelf spreekt mij erg aan. Fase Saab ervaring sinds 1980; jong enthousiasme en vakmanschap zorgen samen voor het beste Saab rijplezier.

Lisanne Buijnink

Mijn naam is Lisanne Buijnink. Ik neem de administratie van Fase Exclusief voor mijn rekening en Dinant ondersteunen waar nodig. Toen ik een aantal jaren geleden binnen kwam bij de Fase familie ben ik ook besmet geraakt met het Saab virus.

Naast mijn parttime baan als lerares op een basisschool zult u mij regelmatig bij Fase Exclusief gaan zien.

 

Bel ons

Bel naar: 0348 89 00 91

of

Neem contact op via WhatsApp :