Geachte Saab relatie,

Vanaf 1 september 2015 heb ik de after-sales activiteiten van mijn ouders overgenomen.   Samen met mijn vriendin Lisanne proberen wij de Saab klanten die soms al meer dan dertig jaar klant bij ons zijn, zo goed mogelijk te bedienen. Mede door onze gratis haal en breng service komen er ook steeds meer nieuwe Saab klanten bij. En door een unieke samenwerking met Fase Autobedrijven beschikken wij over een onderdelen distributiesysteem. Hierdoor zijn wij in staat om dagelijks Saab onderdelen door het hele land te bezorgen.  Graag willen wij u  met enige regelmaat op te hoogte gaan houden van het laatste Saab nieuws en onze eigen nieuwtjes.

 

Saab Fase-Exclusief Nieuwsbrief  nr. 1  april 2016.

Toen ik in december 1985 geboren werd, was mijn vader al 6 jaar Saab dealer. Saab zit echt in onze gene. Al vertegenwoordigden wij ook andere automerken. Er stond bij ons thuis altijd een Saab voor de deur. En wij gingen ook altijd met een Saab op vakantie. Al heel jong gingen wij regelmatig op bezoek bij de Saab fabriek in Zweden. Het was bij ons Saab en nog eens Saab.

Komt Saab terug? De nieuwe eigenaar van Saab “NEVS”  heeft aangekondigd dat in 2017 de eerste Saab EV in Trollhättan van de band zal rollen. Maar komen die ook naar Nedeland? Op 17 december j.l. werd bekend dat Panda New Energy, een Chinese beursgenoteerd bedrijf, een order van 150.000 E.V’s heeft geplaatst. Enige weken later volgde op 12 januari de bevestiging dat het Chinese ruimtevaartbedrijf Huateng 20.000 E.V.’s heeft besteld. Dit is natuurlijk heel goed nieuws, maar betekent ook dat Nederland voorlopig nog niet aan de beurt zal zijn voor levering van nieuwe auto’s. Ook onder welke naam de auto’s geleverd gaan worden is nog niets bekend. Wij houden u over de ontwikkelingen in Zweden  op de hoogte.

Voorlopig moeten wij het dus doen met het bestaande wagenpark. Dit wagenpark is nog steeds groot en heel gevarieerd. Van Saab’s  92, 93, 95 ,96 en Sonett die veelal keurig staan opgeslagen. Tot al die prachtige Cabrio’s en 9.5′ s waar nog dagelijks vele kilometers veilig mee worden afgelegd. In de afgelopen periode hebben wij aan onze klanten ook hele bijzondere exemplaren mogen leveren. Zo verlieten o.a. een uit Zweden geïmporteerde 9.4X, en een van de 28 geproduceerde 9.5’s estate’s  van het nieuwste model ons bedrijf. Dankzij het internet weten ook mensen van buiten Nederland ons te vinden voor de aanschaf van een Saab.  Zo vertrok er deze week een Saab 9.3 naar België. Een model waar er in ons land nog redelijk veel van zijn, maar bij onze Zuiderburen niet te vinden was.

Met de nadere zomer in het vooruitzicht maken wij u nog graag even attent op onze vakantie inspectie.

We kunnen u dan ook informeren over onze voordelige pech hulp verzekeringen in het buitenland.

Kunt u niet wachten op onze volgende nieuwsbrief. U kunt het hele jaar door terecht op www.fase-exclusief.nl

of volg ons op Facebook.

Met vriendelijke Saab groeten.

Dinant Fase jr.     Lisanne Buijnink.

Saab en Fase-Exclusief al 36 jaar samen.

Dinant-en-Lisanne-3